Jac_ek, Tylko kwestia taka że tak naprawdę nie ma ludzi do organizacji jednego zlotu a tym bardziej dwóch :roll:
Podświetlenie nóg przy otwieraniu drzwi
Zwiń
X
-
mod. komfortupablo_doctor
Rozdawajmy sobie punkty za rzeczowe informacje
CB-RADIO MIDLAND 220 modyfikowany - /15W Roger Beep / , odwiercona antena na środku dachu - obecnie LEMM 160
http://picasaweb.google.com/pablo.doctor.OCP www.zuart.pl
Komentarz
-
-
oswietleniem wnetrza zawiaduje modul komfortu. mozna przesledzisc schemat od lampki do modulu albo za pomoca miernika sprawdzic ktory to pin we wtyczkach modulu, zeby ni robic popeliny w stylu "pociagnij druta z lampki do gdzies tam ..."pablo_doctor
CB-RADIO MIDLAND 220 modyfikowany - /15W Roger Beep / , odwiercona antena na środku dachu - obecnie LEMM 160
Komentarz
-
-
no ja chce zrobić żeby podswiatlało sie tam gdzie akurat drzwi się otwiera i z tyłu tez pod siedzeniami chce umieścic do tego myslałem zeby umeiscic na spodzie drzwi tak zeby po ich otwarciu oswietlało ziemię kolega sobie w audi tak zrobił i fajna sprawa jak sie wydiada widać czy jest kałuża np
[ Dodano: Sob 12 Wrz, 09 15:23 ]
jak bedzie ktoś robił z tym modułem komfortu niehc przy okazji zrobi kilka zdjeć to moze i ja sie zdeecyduje na tą opcje żeby nie szukać tych kabelków:]BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
ni obiecuje ale w poniedzialek usiade nad dokumentacje to podam Wam konkretne piny
blackrs pamietaj ze sa roze moduly komfortu w roznych rocznikach, moze byc tak ze w najbardziej ubogiej wersji bedzie zapalac twoje oswietlenie tak jak lampke - czyli wszystko albo nicpablo_doctor
Komentarz
-
-
bedziemy wdzieczni
Ps mnie sie zdaje ze brazowo-zolty tam bedzie, ale nie jestem pewien, tez tam zajrze i sparwdze(mam schemat ale do wersji bez centralnego) wiec pewnie bedzie inaczej,
w audi a4 to brazowo bialy kabelek za to odpowiada, bo szwagier tez zakladal takei oswietlenie jak ja i ladnie mu sie sciemnia itd, tyle ze dziala tak ze otwarcie kazdych drzwi zapala wszystko--------------
Komentarz
-
-
No wiec panowie...Zrobione
Rozebralem dzis wsio i podlaczylem tak jak ja chcialem miec..Czyli otwieram drzwi oswietlenie sie zapala, zamykam wygasza sie razem z lampka sufitowa(siemnia sie tak jak ona) oraz oddzielny wlacznik ze moge sobie sam zapalic podczas jazdy..
Jakby cosik sluze pomoca innym wiec odpowiem jakby ktos mial jakeis pytanie, wrzucam pare fotek gdzie mniej wiecej opisalem co jak..
Odnosie zdjec:
- u mnie swieca zielone listwy led
- wlacznik 0/1
- plus staly z przylacz pod bezpiecznikami
- masa spod kierownicy--------------
Komentarz
-
-
gratulacjepięknie zrobione i wypasiona fotorelacja
na pewno wielu osobom się przyda
Noclegi w Centrum ZAKOPANEGO :
http://www.apartamentycentrum.zakopane.pl
Better, faster, stronger...
http://www.polskajazda.pl/Profil,For...el,Tigra/32213
1.6 16V ....... 2.0 16V ....... 2.8 V6T ....... 1.9 TDI+ ...... EJ20T BUG ... Ej25 LEgaś
Komentarz
-
-
Wlasnie mam nadzieje ze to pomoze nastepnym osobom ktore by chcialy takie cos..
Dopowiem jeszcze ze oczywiscie nie musza byc ledy moga byc zarowki i nic to nie zmienia(mozna kupic gotowe jakies lampki wewnetrzne zeby bylo oswietlenie jak fabryka)
Aha i jeszcze ciekawostka, to oswietlenie dziala nawet jak wylaczymy na lampce zeby sie nie zapalala.. co jest fajnym bajerem..
I jeszcze to nie dziala po otwarciu drzwi ale wtedy kiedy wcisniemy juz przycisk z pilota i normalnie zapala nam sie lampka wewnatrz..Tak samo gasnie, ale to juz oczywiste przy tym sposobie podlaczenia pod lampke.
Co do wlacznika..Ja mam po to zebym mogl wlaczyc kiedy chce..ogolnie nie musi go byc..
Co do zdjec to nie ma problemu.postaram sie nawet maly filmik nakrecic jak to dziala..
Wieczorkiem wrzuce--------------
Komentarz
-
-
a powiedz nie dalo sie zrobić tak że jak wlaczasz na górze światlo tak zeby sie paliło to i zeby paliły sie te pod nogami? bo na wyłączenie to działa a na wlączeniue już nie? do tyłu pod pod fotele nie pociagnołes oświetlenia?BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrsa powiedz nie dalo sie zrobić tak że jak wlaczasz na górze światlo tak zeby sie paliło to i zeby paliły sie te pod nogami? bo na wyłączenie to działa a na wlączeniue już nie? do tyłu pod pod fotele nie pociagnołes oświetlenia?
A czy jak wlacze na gorze to zapala sie an dole to nie wiem, na 100% zdaje mi sie ze tak nie ma i nie bedzie ..Zreszta bym tak nawet nie chcial..
NIe o to chodzi ze dziala na wylaczenie,, chodzilo o to ze jak wylaczysz lampke sobie np zupelnie..To jak otworzysz auto z pilota to podswietlenie an nogi ci sie i tak zapali i normalnie bedzie gasnac..
O to mi chodzilo
pozdrawiam--------------
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez czyzyk64czy do octavi II tez taki bajer mozna zamontować?? i tez w ten sam sposób??
Proponuję wcześniej taki pasek ledowy przytknąć do biegunów przy żarówce lampki sufitowej i zobaczyć czy posupie jakimis błędami. Może nie zareaguje na te kilka diód ale wątpię.
Komentarz
-
Komentarz